sep 22

Gudhjem Museum åbner igen

Dobbelt-udstilling den 13- juni

Det er med stor glæde, at vi nu – endelig – kan komme igang med udstillingssæsonen efter aflysning af både Textilmesse og Kunstrunde.

Desværre bliver starten uden den sædvanlige, festlige fernisering med gratis adgang og beværtning, – Den 13. juni bliver en “almindellig” åbningsdag.
Til denne udstilling har vi heller ikke mulighed for at holde åbent alle ugens dage, men begrænser os til de fire dage: torsdag – søndag fra den 13. juni og frem til den 26. juli kl. 13.00-17.00

[dogumεnˈtɑˀ] er titlen på en spændende Foto og Filmudstilling

I udstillingssalen udstiller tre lokale kunstnere:
Anne Lass, Rune Schytte og Johnny Carlsen har hver for sig undersøgt, hvordan mennesket sætter kulturelle aftryk til eftertiden.
Anne portrætterer miljøet i Østermarie her i begyndelsen af det 21. århundrede. Rune deltager bl.a. med en film om Emil Westman Hertz og hans kunst, og Johnnys bidrag til udstillingen er fotos og film om både den bornholmske natur og om turismens bagside. Læs om udstillingen og kunstnerne her.

“Nordiske Refleksioner” i stationsbygningen.

Den bornholmsk fødte kunstner Claus Lind er repræsenteret med arbejder fra Island og Færøerne. Han reflekterer over sine rejser i de tidligere danske kolonier, hvor sne og bjerge har givet inspiration til en registrering af naturens strukturer.

Tegninger og skulpturer, udført på og af bomuldspapir. Læs om udstillingen og kunstneren her.

Vi passer på jer!

Selvfølgelig vil vi følge de retningslinjer, som myndighederne melder ud i forhold til afstand og rengøring.

Vi opsætter glas mellem jer og billettørerne, sørger for, at ind- og udgang fra museet ikke bliver gennem samme dør. Vi lukker ikke flere ind end det tilladte antal. Vi afspærrer 1. salen, så man undgår at mødes tæt på trappe og gange. Betaling modtages kun med kort eller mobilepay osv. osv. Og så opfordrer vi selvfølgelig også publikum til at holde afstand og vise hensyn.