AFLYST! Teaterforestilling “BORNHOLMERNE”: 27. marts kl. 20.00

AFLYST!

Teaterforestilling “Bornholmerne”

GUDHJEM MUSEUM og teater- og kunstproduktions foreningen UNDREVÆRKET tilbyder teaterforedraget ”Bornholmerne” med Morten Hauch-Fausbøll.

Forestillingen vises fredag den 27. marts. kl. 20.00 hos Undreværket i det gamle missionshus, Kirkevej 2, Gudhjem. Dørene åbnes kl. 19.30

Bornholms Teater har sat sig for at finde ud af, hvem de ægte bornholmere er. Hvordan blev Bornholm skabt? Hvem var de første bornholmere? Hvor kommer deres særprægede sprog fra? Og hvor mange e’er er der egentlig i Ko(e)fo(e)d?

I et interaktivt teaterforedrag, med en lettere forfjamsket videnskabsmand som oplægsholder, går vi på jagt efter de ægte bornholmere og prøver at finde ind til essensen af, hvad det vil sige at være bornholmer.

Handler det om at kunne tælle flere generationer tilbage i ø-stamtræet, eller er det nok at omtale resten af Danmark som ’dem ovre fra’? Skal man kunne synge ’Jâ va lidinj Horra’ stående på ét ben med lukkede øjne, eller er det nok at vide, at det hedder Brændesgårdshaven og ikke Joboland?Glæd dig til en virtuos og hæsblæsende aften hvor formidling, altmodische visuelle virkemidler, foredrag og fællessang går op i en højere enhed.

Medvirkende: Morten Hauch-Fausbøll
Instruktion og tekst: Jens Svane Boutrup
Scenografi og kostume: Tine Mette Jespersen
Research og sparring: Sansâga
Producent: Bornholms Teater.

Billetter: Der er begrænset antal pladser og billetter sælges efter ”først til mølle princippet”. Billetsalget starter den 10. marts kl. 12.00

Varighed: 1 time og 50 min. inkl. pause.

Pris: kr. 60,00

Køb billet her

  • Date 15. marts 2020
  • Tags Tidligere udstillinger