25/1: Sommerfuglemark og biodiversitet – foredrag

Den 25. januar 2022 kl. 19.00 er der foredrag på Gudhjem Museum.

Michael Stoltze fortæller om, hvad der skal til for at skabe mere vild natur og dermed sikre større biodiversitet med levesteder for en mangfoldighed af planter og dyr, som ellers er i fare for at uddø.

Hvordan kan vores sommerfuglemark bidrage? Vild natur bliver ikke genskabt helt af sig selv, bare fordi man holder op med at dyrke et areal. Hvordan skal man pleje sådan et område, så det giver de bedste betingelser for at genskabe mangfoldigheden.

På mødet får du desuden gode råd til, hvordan du selv – derhjemme, hvis du har en have, kan gøre den til et bedre levested for vilde planter og dyr.

Har du lyst til at give en hånd med i pasningen af vores sommerfuglemark, så kan du også melde dig til opgaver på denne dag.

Ved mødet vil det være muligt at købe bøgerne: ”Biodiversitet” af Mona Klippenberg og Michael Stoltze, og ”Sommerfuglehave” af Mona Klippenberg, Michael Stoltze og Sue Trolle. Du kan få bøgerne signeret ved denne lejlighed.

Gratis adgang.

Vigtigt!

Der er begrænset antal pladser til dette arrangement, og derfor er tilmelding nødvendig. Først-til-mølle princippet er gældende ved for stor interesse. Send os en mail med din deltagelse på info@gudhjemmuseum.dk

Sidste frist for tilmelding er 23. januar 2022!

Du skal bære mundbind ved ankomst og forevise gyldigt Coronapas. Vi sørger for god afstand og håndsprit.

Foredraget gennemføres med forbehold for evt. nye corona-restriktioner.

Arrangementet er støttet med midler fra Bornholms Regionskommunes Kunst og Kulturhistorisk Råd.

Læs om Sommerfuglemarken, skulpturhaven og arealets historie i gamle dage her

 

  • Date 6. december 2021
  • Tags Tidligere udstillinger