Holkahestens sommerudstilling 3. august – 8. september

For 19. gang udstiller kunstnersammenslutningen på museet.

Holkahesten præsenterer et nyt medlem og to nye gæster til sin årlige sommerudstilling.

Kirsten Ortwed, der har en landejendom på egnen, men som ellers bor og arbejder Köln, Tyskland og Pietrasanta, Italien, er optaget som nyt medlem i kunstnersammenslutningen.
Kirsten Ortwed er født i 1948 og uddannet fra Det Kongelige Dansk Kunstakademi 1972-1975. Hun har modtaget en række udmærkelser, bl. a. Thorvaldsen Medaljen, Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsen Legat og Eckersberg Medaljen.

Årets gæster til udstillingen er Silas Inoue og keramikeren Michael Geertsen.

Silas Inoue, født 1981, er opvokset på øen som søn af den nu afdøde billedhugger Jun-Ichi Inoue og uddannet fra Kunstakademiets Designskole i 2010. Han arbejder med tegning, maleri, skulptur og installation.

Michael Geertsen, født 1966, er udannet keramiker fra Danmarks Designskole i 1993, og nu bosiddende på Bornholm. Han har haft soloudstillinger rundt i Danmark, Paris og New York og er repræsenteret på en lang række samlinger både herhjemme  og i udlandet.
Sidste år lavede Michael Geertsen en “intervention” på Bornholms Kunstmuseum, hvor et udvalg af hans keramiske værker var placeret rundt omkring på museet, hvor de gik i dialog med de eksisterende værker.Geertsen har haft soloudstillinger rundt i verden og er repræsenteret på en lang række kunst- og designmuseer.

Af Holkahestens 18 medlemmer udstiller Hans Munck Andersen, Martin Berge, Vibeke Glarbo, Julie Høm, Hans E. Madsen, Hanne Mailand, Anne Sofie Meldgaard, Gerd Hiort Petersen, Kirsten Ortwed, Margit Rosenmeier, Lars Serena, Klaus Thommesen, Charlotte Thorup og Inge Lise Westman

Fernisering lørdag den 3. august kl. 14.00 – 16.00 med gratis adgang.

Udstillingen er åben alle ugens dage fra kl. 13.00 – 17.00

Foto viser et af Inge Lise Westmans værker.

 

  • Date 30. juli 2019
  • Tags Tidligere udstillinger