jun 20

LAND – Ben Woodhams 2023-projekt

Kunstnerisk udforskning af den indre ø.

LAND

Baseret på erfaringerne fra Ben Woodhams tidligere projekter KYST (2018) og ERTHOLMENE (2021), er LAND også en opdagelsesrejse gennem tid og rum.  LAND en vandretur rundt på Bornholm i 52 etaper, altså en tur en gang om ugen gennem hele året: Altid om fredagen med start ved solopgang og slut ved solnedgang, uanset vejr og vind og dagens længe. Ben er startet hver fredag samme sted, som turen sluttede ugen før.

KYST foregik som en vandring Bornholm rundt, langs kysten. LAND sætter fokus på landskaber og oplevelser inde på øen. Projektet startede den 6. januar 2023 på stranden ved Saltuna, hvor det også slutter igen ved solnedgang på fredag den 29. december,

Turene er dokumenteret med akvareller, udført på stedet. Alle har kunnet følge projektet løbende på Bens hjemmeside. Du kan også se gengivelser af turene på Facebook og Instagram.

På årets korteste dag, den 22. december, var Ben nået til strækningen fra Østerlars til Gudhjem og Melsted. Læs om dagen her.

 

 

UDSTILLING PÅ GUDHJEM MUSEUM

Til sommer, fra den 1. juni til den 21. juli kan du opleve en udstilling baseret på projektet LAND, hvor Ben viser en række af turens resultater.