jun 20

Fremtidens affaldshåndtering

Opfølgning på Wasteman projektet

Status på forsøgsprojektet Wasteman.

Fra projektgruppen hos BOFA har vi modtaget følgende:

Til Borgere og foreninger i Gudhjem
Her følger en status på forsøgsprojektet Wasteman, hvor BOFA i samarbejde med lokalsamfund i Gudhjem og Pedersker skal udvikle og afprøve nye løsninger for affaldsindsamling og sortering.

Tak for sidst til de mange af jer der deltog ved oktober/novembers arrangementer om Affaldets fremtid i Gudhjem. Der kom mange værdifulde ideer og synspunkter på banen.

Det blev også synligt, at det er en kompleks opgave vi har foran os, der kræver overvejelser af både æstetisk, praktisk og økonomisk karakter for at lykkes! Vi arbejder derfor på højtryk for at videreudvikle og indarbejde ideerne i de prototyper, der skal afprøves hos en udvalgt gruppe husstande i den gamle bydel til foråret 2020. Som en foreløbig opsamling på processen er vedlagt et katalog med visioner og indsigter. Se pdf.

Næste begivenhed er et opfølgende dialogmøde tirsdag den 7. januar 2020 klokken 17-19. Her præsenteres de seneste designforslag, og vi fortsætter den åbne dialog for i fællesskab at finde frem til de bedste løsninger. Tilmelding til arrangementet sendes på wasteman@bofa.dk eller sms 3027 9111 af hensyn til forplejning (der serveres noget let at spise).

Som det måske er bemærket er den talende skraldespand på havnen rejst tilbage til København, men vi planlægger stadig at holde åbent for prototype-udstilllingen i Den Sorte Café i nogle dage mellem jul og nytår eller i starten af det nye år. Nærmere information følger.

Har I spørgsmål, ideer eller kommentarer i øvrigt er I altid velkomne at kontakte projektleder David Christensen fra BOFA på dc@bofa.dk .

Fortsat god december.

Med venlig hilsen,
BOFA

Sted for afholdelse af mødet den 7. januar vil blive annonceret omkring 1. januar.